Kategóriák
Termékajánló
Hírlevél
Facebook
TOP termékek
Pékáruinkat frissen sütjük

Fogyasztó Barát Bolt

Házhozszállítás

Partnereink

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Sanytol Fertőtlenítő Mosószer Adalék 500Ml

949 Ft
Egységár: 1 898 Ft/Liter
A vásárlás után járó pontok: 9 Ft
 • Termékleírás

  Jellemzők
  Koncentrált formula, 99,9%-ban elpusztítja - baktériumok, gombák, vírusok H1N1, Klórmentes, Fehér virágok, Minden ruha - már 20°C fokon, Elpusztítja a baktériumokat és megszünteti a kellemetlen szagokat

  Termék információk
  Fertőtlenítő mosószeradalék, klórmentes
  Sanytol, a klór nélküli fertőtlenítés szakértője egy olyan terméket fejlesztett ki, amely minden hőmérsékleten elpusztítja a baktériumokat, gombákat és vírusokat a textíliákból. Nem tartalmaz klórt és olyan összetevőket, amelyek károsíthatják a szálakat és módosítják a ruha színét.

  Márka információk
  Sanytol - A Tiszta érintés

  Egyéb információk
  A termék hármas hatású: Baktériumölő (baktericid) az EN 1276 szabvány szerint (behatási idő: 5 perc). Gombaölő (fungicid) az EN 1650 szabvány szerint (behatási idő: 10 perc). Vírusölő (szelektív virucid) az influenza A vírus H1N1 vírussal szemben az EN 14476 szabvány szerint (behatási idő: 10 perc). A hatásosságát minősített laboratóriumban vizsgálták és ellenőrizték.

  Összetevők: Biocid hatóanyag: 2,7% didecil-dimetil-ammóniumklorid (EC: 230-525-2; CAS: 7173-51-5). 2. terméktípus: Felületek, anyagok, felszerelések és bútorok fertőtlenítésére használható termékek. Egyéb összetevők: N-Alkil (C12-C16)-N-N-dimetil-N-benzilammóniumklorid, tejsav, illatanyag, víz.

  OTH-engedély száma: 33743-3/2017KJFFO.

  Elkészítés és tárolás

  Elkészítés és felhasználás
  Használati utasítás:
  Bármilyen mosószerfajtával (folyékony, por, koncentrátum,...) használható.
  - Gépi mosás:
  Öntsön 1 ¼ kupaknyi (45 ml) mosószeradalékot az öblítő helyett a mosógép öblítőtartályába. Mossa ki a ruhaneműt a szokott módon.
  - Kézi mosás:
  Öntsön ½ kupaknyi (20 ml) mosószeradalékot 3,5 liter vízhez (az utolsó öblítővízhez). Hagyja hatni 15 percen át. Kíméletesen végezze az öblítést.
  - Mosógép fertőtlenítése:
  Öntsön ⅔ kupaknyi mosószeradalékot (30 ml) a mosógép öblítőtartályába. Semmilyen egyéb szert ne adagoljon bele. Programozza be a mosógépet öblítésre.

  Tárolás
  Tárolás, eltarthatóság: Eredeti, zárt csomagolásban, jól szellőző, száraz helyen, direkt napsütéstől védve, gyújtóforrástól, élelmiszerektől elkülönítetten tárolandó.
  Minőségét megőrzi a gyártástól számított 3 évig. Gyártási idő (nap/hó/év) a csomagoláson feltüntetve.

  Gyártó neve és címe

  Gyártó címe
  Grupo AC Marca S.L.
  Avda. Carrilet 293-297
  08907 L'Hospitalet Ll.
  Barcelona
  España
  infobrands@acmarca.com

  Forgalmazó címe
  AC Marca Hungary Kft.
  2040 Budaörs,
  Gyár utca 2.
  Tel: 06-23/511-430
  infohu@acmarca.com
  www.sanytol.hu

  Kapcsolat
  AC Marca Hungary Kft.
  2040 Budaörs,
  Gyár utca 2.
  Tel: 06-23/511-430
  infohu@acmarca.com
  www.sanytol.hu

  Csomagolás

  Számszerű méret
  500

  Egység (specifikusan)
  Milliliter

  Biztonsági információk

  A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

  VESZÉLY.
  H319: Súlyos szemirritációt okoz. H315: Bőrirritáló hatású. H410: Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Ne nyelje le! P101: Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102: Gyermekektől elzárva tartandó. P301+P312: LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz (Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: 06 80 20 11 99). P302+P352: BŐRRE KERÜLÉS ESETÉN: Lemosás bő szappanos vízzel. Ruházatra kerülés esetén bő folyóvízzel jól öblítse le! P305+P351+P338: SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel perceken keresztül. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P501: Az anyagot és edényzetét különleges hulladék vagy veszélyes hulladék gyűjtőhelyre kell vinni. Formuláció: folyékony koncentrátum. Felhasználói kör: lakossági.
  Egyéb figyelmeztetések:
  Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Elsősegélynyújtás: Belégzést követően vigyük a sérültet friss levegőre, helyezzük nyugodt testhelyzetbe, panasz esetén forduljon orvoshoz. Bőrre jutáskor: vegye le a szennyezett ruházatot, és mossa le azonnal a bőrt bő szappanos folyóvízzel és jól öblítse le langyos folyóvízzel. Véletlen lenyelés esetén: ki kell öblíteni a szájat vízzel. TILOS hánytatni. Orvosi ellátás szükséges. Hulladékkezelés: A termék és maradékainak ártalmatlanítása a helyi és nemzeti szabályozásoknak megfelelően történjen. Környezetvédelem/ökotoxikológia: Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóburkolatát élővízbe, talajba és hígítatlanul közcsatornába juttatni. Szennyezés-mentesítés: Kiömlés esetén a terméket inert nedvszívó anyaggal itassa fel, majd megfelelő helyen tárolja ártalmatlanításig.

 • Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  3045200760009
  Tömeg
  545 g/DB