Kategóriák
Termékajánló
Hírlevél
Facebook
TOP termékek
Pékáruinkat frissen sütjük

Fogyasztó Barát Bolt

Házhozszállítás

Partnereink

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Vanish Oxi Action 2L Pink

5997321747828
 • 5997321747828
2 599 Ft
Egységár: 1 300 Ft/Liter
A vásárlás után járó pontok: 26 Ft
 • Termékleírás

  Jellemzők
  Életet lehel a ruhákba, Eltávolítja a foltokat, Megakadályozza a színek összemosódását!, Minimalizálja a kellemetlen szagokat, Fokozza a mosás hatékonyságát, Klórmentes

  Összetevők

  5-15% oxigén alapú fehérítőszerek, nem ionos felületaktív anyagok, <5% anionos felületaktív anyagok, illatszerek, www.rbeuroinfo.com

  Elkészítés és tárolás

  Elkészítés és felhasználás
  Használati útmutató:
  Előkezelés
  Öntsön 2 ml Vanish-t közvetlenül a foltra, hogy teljesen befedje. Dörzsölje a foltot kézzel, oda-vissza mozdulatokkal. Hagyja a készítményt a folton legfeljebb 10 percig. Adagolja a Vanish-t a mosószerrel együtt a mosási utasításoknak megfelelően.
  Áztatás
  Adjon hozzá 100 ml-t 4 liter, legfeljebb 40°C-os vízhez. Az áztatási idő maximum 1 óra színes textíliáknál és maximum 6 óra fehér textíliáknál. Áztatás után a ruhaneműt mossa ki a megszokott módon, vagy öblítse ki alaposan. A legjobb eredmény eléréséhez öblítés előtt dörzsölje be a foltba.
  Mosás
  Öntsön 100 ml Vanish-t a mosószerrel együtt a mosógép adagoló fiókjába. Adagolja a mosószert a megszokott módon.

  Használati javaslat
  Minden esetben tartsa be a ruhadarab vagy textília címkéjén lévő mosási utasításokat. A színtartást ellenőrizze az anyag egy rejtett részén. Öblítse ki és hagyja megszáradni. A Vanishsel mosott vagy kezelt ruhákat közvetlen hőforrástól és napfénytől távol szárítsa. Ha előkezeléshez használja a Vanish-t, használjon langyos vizet. A legjobb eredmények eléréséhez előfordulhat, hogy a folyamat egyes részeit meg kell ismételni. Ne használja vegytisztítást igénylő ruhaneműkön. Ne használja bőrből készült ruhákon vagy tárgyakon. Ne használja a terméket a ruhák fém részein (pl. gombokon, cipzárakon). Az előkezelt vagy beáztatott ruhákat mosás vagy alapos öblítés előtt ne tegye ki közvetlen hőnek vagy napfénynek. Ne hagyja a terméket a ruhán megszáradni (legfeljebb 10 percig). Ne tegye ki a terméket közvetlen napfénynek.

  Gyártó neve és címe

  Forgalmazó címe
  RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
  1113 Budapest,
  Bocskai út 134-146.
  Tel.: (+36-1) 551-5610

  Kapcsolat
  RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
  1113 Budapest,
  Bocskai út 134-146.
  Tel.: (+36-1) 551-5610

  Csomagolás

  Számszerű méret
  2

  Egység (specifikusan)
  Liter

  Átlagos méret
  Átlagos méret (e)

  Biztonsági információk

  VANISH OXI ACTION FOLTELTÁVOLÍTÓ FOLYADÉK.
  Veszélyes összetevők: hidrogén-peroxidot; alkoholok, C12-18, etoxilált, alkoholok, C12-16, etoxilált; alkil, C10-13 benzolszulfonsav nátrium sót tartalmaz. Súlyos szemkárosodást okoz.
  Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szemvédő használata kötelező. A használatot követően a kezeket alaposan meg kell mosni. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. A viselt ruhára ne kerüljön. Ne ijedjen meg, ha a bőrrel való érintkezést követően a bőre kifehéredik. A fehérítő hatás ideiglenes és reverzibilis. Kifröccsenés esetén azonnal öblítse le bő vízzel. Érzékeny bőr esetén védőkesztyű használata javasolt. Tilos más termékekkel keverni.

  UFI: MSF0-F0HU-V008-YYRV

 • Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  5997321747828
  Tömeg
  2,155 kg/DB