Kategóriák
Termékajánló
Hírlevél
Facebook
TOP termékek
Pékáruinkat frissen sütjük

Fogyasztó Barát Bolt

Házhozszállítás

Partnereink

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Sanytol Fertőtlenítő Hatású Felülettisztító Citromos 1L

949 Ft
Egységár: 949 Ft/Liter
A vásárlás után járó pontok: 9 Ft
 • Termékleírás

  Jellemzők
  Klórmentes, Padlók és felületek, Klórmentes biztonság, Nem hagy foltot, Kellemes, friss illat

  Termék információk
  Elpusztítja 99,9%*-ban - baktériumok, gombák, vírusok H1N1

  Hármas hatás klór nélkül a baktériumok, vírusok és gombák ellen.*
  Hatékonyan tisztítja és zsírtalanítja otthona összes felületét. Hatékony az alábbiak ellen: Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Enterococcus hirae, Candida Albicans, Aspergillus Niger, Herpes Simplex vírus, és Influenza A H1N1 vírus.

  * A termék hármas hatású:
  Baktericid (behatási idő: 5 perc) és fungicid (behatási idő: 15 perc) az EN 13697 szabvány szerint, szelektív virucid az EN 14476 szabvány szerint a Herpes Simplex vírus (behatási idő: 5 perc), és az Influenza A H1N1 vírussal szemben (behatási idő: 5 perc).

  Márka információk
  Sanytol - A Tiszta érintés

  Egyéb információk
  Összetevők: Biocid hatóanyag: 0,5% didecildimetilammóniumklorid. (EC: 230-525-2; CAS: 7173-51-5). 2. terméktípus: Felületek, anyagok, felszerelések és bútorok fertőtlenítésére használható termékek. 4. terméktípus: Olyan anyagok fertőtlenítésére használható termékek, amelyek élelmiszerekkel kerülnek vagy kerülhetnek kapcsolatba. Egyéb összetevők: <5% kationaktív tenzidek, nemionos tenzidek; fertőtlenítőszerek, illatanyag (geraniol, citronellol, d-limonene, citral). EMMI engedély száma: 13092-5/2017/KJFFO.

  Elkészítés és tárolás

  Elkészítés és felhasználás
  Használati utasítás
  Használat vízben oldva:
  Tisztításhoz oldjon fel 2 kupak (70 ml) terméket 4 liter vízben. Öblítést nem igényel.
  Közvetlen használat:
  Adagolja a terméket közvetlenül egy nedves ruhára és tisztítsa meg a felületet. (Hatásos baktériumok, vírusok és gombák ellen.) Öblítést nem igényel. Behatási idő: Az elérni kívánt hatástól függően 5 vagy 15 perc.
  Használható: konyhákban, fürdőszobákban, padlón, járólapokon, laminált felületeken, márványon, téglaburkolaton, fém felületeken, mosogatópultokon, ajtókon és az otthon összes vízzel tisztítható felületén.

  Tárolás
  Tárolás, eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban száraz, hűvös, jól szellőztethető helyen élelmiszerektől elkülönítve, napsugárzástól védve.
  Minőségét megőrzi a gyártástól számított 3 évig. Gyártási idő (nap/hó/év): a csomagoláson feltüntetve.

  Gyártó neve és címe

  Gyártó címe
  Grupo AC Marca S.L
  Avda. Carrilet 293-297
  08907 L'Hospitalet LI.
  Barcelona
  España
  www.acmarca.com

  Forgalmazó címe
  AC Marca hungary Kft.,
  2040 Budaörs,
  Gyár utca 2.
  Tel: 06-23/511-430
  Fax: 06-23/511-431,
  www.sanytol.hu

  Kapcsolat
  AC Marca hungary Kft.,
  2040 Budaörs,
  Gyár utca 2.
  Tel: 06-23/511-430
  Fax: 06-23/511-431,
  www.sanytol.hu

  Csomagolás

  Számszerű méret
  1

  Egység (specifikusan)
  Liter

  Biztonsági információk

  A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

  FIGYELMEZTETÉS:
  H412: Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Ne nyelje le! P101: Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102: Gyermekektől elzárva tartandó. P301+P312: LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz (Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat 06 80 20 11 99). P501: Az anyagot és edényzetét különleges hulladék vagy veszélyes hulladék gyűjtőhelyre kell vinni. Formuláció: Felhasználásra kész folyadék. Felhasználói kör: Lakossági.
  Egyéb figyelmeztetések:
  Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! A hatásidő letelte után a szer maradványait a kezelt felületekről alapos ivóvizes öblítéssel el kell távolítani, élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületek esetében az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell. A rendeltetésszerű felhasználás során ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe, ill. azokkal ne szennyeződjenek. A termékkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatók fel. Elsősegélynyújtás: Lenyelés: Biztosítsuk friss levegő belégzését. Hagyjuk a sérültet megpihenni. Bőrkontaktus: Vegyük le a szennyezett ruhát, és mossuk le a teljes érintett bőrfelületet finom szappannal és vízzel, amelyet meleg vizes öblítés követ. Szemkontaktus: Azonnal nagy mennyiségű vízzel öblítsük ki a szemet. Irritáció esetén orvosi ellátás szükséges. Lenyelés: Ki kell öblíteni a szájat. TILOS hánytatni. Helyezzük a sérültet sürgősségi orvosi megfigyelés alá. Hulladékkezelés: A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a vonatkozó jogszabályokban foglaltak az irányadók. Környezetvédelem/ökotoxikológia: Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóburkolatát élővízbe, talajba, valamint a hígítatlan terméket a közcsatornába juttatni. Szennyezés-mentesítés: A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni. A kicsapódásokat a lehető leghamarabb itassuk fel semleges szilárd részecskékből álló anyaggal, pl. agyaggal vagy kovamoszatot tartalmazó földdel.

 • Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  3045206312226
  Tömeg
  1,075 kg/DB